GIFTSPIRATION

Tiež teraz odpovedáte na otázku ´Máš už všetky darčeky?´ aspoň dvakrát denne? Ja áno. A musím sa priznať, že mi ich ešte zopár chýba. No rozhodla som sa spísať zopár tipov na darčeky pre dievčatá, aby ste si vy s vymýšľaním prekvapenia pre kamarátku/sestru/priateľku/maminu nemuseli príliš lámať hlavu. Vychádzala som z toho, čo by určite potešilo mňa a slečny v mojom okolí, tak pevne verím, že to bude platiť aj u vás :) Prvá vec, ktorú som vybrala je veľký huňatý šál. Teplý šál, do ktorého sa dá zachumlať až po uši sa v zime určite zíde každému. A ak sa náhodou bojíte, že sa netrafíte obdarovanej do vkusu, stavte na univerzálne kúsky v čiernej/sivej/béžovej farbe. Ja na svoj obrí šedý šál nedám dopustiť a nosím ho hádam ku všetkému. No skvelou voľbou sú aj rôzne zimné vzory či momentálne veľmi trendy káro. Tento béžovo-červeno-zelený by som hneď brala. Ďalšou vecou, ktorá poteší a zahreje je pletený svetrík. Ten môže byť napríklad aj s rozkošným vianočným motívom či len taký jednofarebný. Mne sa veľmi páči vínový a dúfam, že Ježiško si tento článok prečíta, pretože presne takýto by sa mi fakt zišiel. Ponožky sú vianočná klasika, ktorá ale s MAKRÓNKOVÝM párom nadobúda úplne nový rozmer. Dajú sa zohnať aj v ďalších vtipných prevedeniach, len ja si myslím, že potrebujem presne tieto makrónkové. Alebo kapkejkové. Ak nechcete darovať ponožky a viete, že slečna, pre ktorú chystáte darček nosí sukne a má rada rozkošné veci, môžte staviť aj na nejaké originálne silonky. Mňa by veľmi potešili bodkované/srdiečkové alebo tieto s mašličkami. Od oblečenia sa pomaly presunieme k doplnkom. Skvelým darčekom sú rôzne puzdrá na mobil, peňaženky alebo aj malé crossbody kabelky. Ja som na ukážku vybrala túto modrú, no stávkou na istotu bude určite nejaká jednoduchá čierna. Ak nechcete darovať nič z  toho čo som doteraz spomenula, ďalšou možnosťou je kozmetika. Buď darujte nejakú peknú kozmetickú taštičku a naplňte ju obľúbenými produktami, alebo do nej hoďte aspoň červený rúž (čo je must-have ženskej kozmetickej výbavy a v aktuálnej kolekcii L´oreál nájdete tú pravú červenú pre každú ženu) či balzám na pery. Takým EOS balzamom alebo LipSmacker-om podľa mňa urobíte radosť úplne každému. Ja si svoj kapkejkový neviem vynachváliť. No ak nechcete kupovať ani kozmetiku, tak potom odporúčam diár, knihu, prípadne nejaký pekný hrnček. Šikovnou alternatívou a tipom na darček je aj KeepCup. Krásny & farebný plastový pohár, ktorý nezruinuje vašu peňaženku a ešte aj šetrí životné prostredie. Super, nie?
Čo hovoríte na moje tipy? Vybrali by ste si? Chceli by ste dostať podobné darčeky? A verili by ste, že všetky veci z obrázka kúpite aj na votočvohoz – teda po novom vinted? Ja som bola veľmi príjemne prekvapená, keď som zistila, že tam nemajú iba oblečenie! 
A máte aj vy nejaké osvedčený tipy na darčeky? Podeľte sa o ne v komentároch!

           

9 thoughts on “GIFTSPIRATION

  1. Skvělé tipy! :) Na Votoči (teda, jak říkáš, teď už Vinted) občas brouzdám, i když stejně mě více baví prohlížet Aliexpress nebo Sheinside :D Ale na ty odkazy se musím podívat! A ty makronkové ponožky jsou úžasně roztomilé! :)

    Like

  2. Veeľmi sa mi tuto toto páči, ja vždy tvrdím, že ponožky sú skvelý vianočný darček a kto tvrdí opak, neobjavil čaro tých fešákov farebných :)) Perfektné tipy, ja by som si vybrala a teda naozaj som veľmi milo prekvapená, že je všetko z tejto stránky :))

    Basha

    Like

  3. ještě mi zbývá pár drobností a budu to konečně mít všechno! :) mamce chci určitě pořídit nějaký odstín z té řady rtěnek Pure Reds od L'Oreal, protože rudá rtěnka by měla být v kosmetické taštičce každé ženy :)

    Like

Napíš komentár