malý mix posledných dní | 9

 obľúbené šaty a sushi / nové sandálky / moje prvé roztrhané boyfriend džínsy / tento outfit
Po mesiaci prichádzam s ďalším článkom typu z-každého-rožku-no-najmä-z-toho-kuchynského-o-kúsok-väčšiu-trošku. Ale aby som nezačínala hneď jedlom, musím sa pochváliť vám povedať, že mám nové džínsy. Sú celé dotrhané a nikomu okrem mňa sa nepáčia. No a čo! Celý ich príbeh vám rozpoviem v nasledujúcom outfitovom poste, takže sa máte na čo tešiť. Okrem nich som si tento mesiac obľúbila krištáľový náhrdelník a aj tieto nude sandálky, ktoré ste na mne mohli vidieť spolu s vtáčikovou sukňou. A čo by to bol za mesiac bez pečenia, však? Stihla som si zadovážiť ružovo-fialovú výbavičku, za pomoci ktorej som vykúzlila rozkošné cake-pops, tie najčokoládovejšie brownies či makrónky skoro ako od Ladurée. Mimochodom, ak ste to ešte náhodou nepostrehli, všetky moje upečené výtvory môžete sledovať aj TU. Popri tom intenzívnom pečení som stihla úspešne ukončiť letný semester (s tou najkrajšou prezentáciou na angličtinu) a zároveň zahájiť piknikovú aj grilovaciu sezónu. A nie, ešte som sa neprejedla jahôd ani banánového koktejlu(a ani tej najlepšej kokosovej nátierky), ak sa to náhodou pýtate…
pečiem v ružovom / cirkusové cake-pops / čierno-biele brownies / fotogenické makrónky
prvé tohtoročné raňajky na balkóne / potravinový new-in / piňakoláda / pikniková sezóna v plnom prúde
 
nový sklenený KeepCup / paparazzi záber od Matúška z mojej fešn prezentácie / obľúbené raňajky / mr. ananás
 
raňajkové variácie – crossiant + nutella + maliny / donuty s jahodami / objav roka-kokosová ´nutella´ 
 
 raňajky č. 152458 / jahody môžem vždy a všade (a najmä na raňajky) / fičím na banánovom milkshake-u 

 šalátujem / zdokonaľujem sa vo varení / a takto to dopadá keď sa mi nechce / premiérová grilovačka!
 
 Páči sa vám tento typ postov? Ktorá vec/fotka najviac? Aký ste mali máj vy? A čo najradšej raňajkujete?P.s: Sledujte môj instagram!

15 thoughts on “malý mix posledných dní | 9

  1. Keby som bola tvoja suseda, tak by som k tebe chodila na raňajky a vôbec by mi nevadilo, že je to bez pozvania a nevychované a kľudne by som preliezla aj z balkónu na balkón, lebo tie tvoje jedlové fotky sú také lákavé, že mi vyhladlo :)

    Like

  2. narazila som na tvoj blog náhodou asi pred 10 minútami, ale určite ťa začnem sledovať, si super! a prosim prosim odkial je ta kokosová nutelaaa?

    Like

Napíš komentár