skort vol.2

Pamätáte ako som sa v zime vytešovala zo svojej prvej skort? Tak tá už pekne hibernuje a ja som sa rozhodla zadovážiť si nejakú letnejšiu verziu týchto nesmierne pohodlných sukňo-šortiek. Prefláknutú bielu som hneď na začiatku zamietla (aj keď netvrdím, že časom nepoputuje ku mne aj tá…kto vie), pokukovala som skôr po výraznejších farbách, no akonáhle som narazila na túto sivú s jemnými prúžkami aké bývajú na oblekoch, vedela som, že to bude tá správna voľba! Pred týždňom dorazila a veľmi príjemne ma prekvapila. V stredu som si ju obliekla na absolventskú prehliadku ateliéru 343, ktorá bola vážne skvelá. Ak ste sa tam nedostali, určite si pozrite aspoň toto krásne video! Páčila sa mi nálož žltej, ako aj ďalšie zaujímavo strihovo riešené modely v čiernej či pudrovej. Vybrala by som si, čo vám budem hovoriť ;) Ale späť k outfitu. Šortky som tentokrát skombinovala s pruhovaným topom – páči sa mi ako hravo spolu vyzerajú prúžky na tričku a na šortkách. Pridala som čierny křivák, kabelku a ´sklenený´ náhrdelník-všetko veci, ktoré som vám ukázala v poslednom článku, no podľa mňa k sebe dosť dobre pasujú, nemyslíte? Obula som si lakované oxfordky a mohli sme vyraziť na  na hrad!
skort, bundaSheinside/tričko(GinaTricot)-second-hand/kabelkaVJ-style/náhrdelníkSammydress/topánky-F&F

Ako sa vám páči tento outfit? Čo hovoríte na kombináciu pruhovaných vecí? A tiež ste podľahli trendu skorts?

28 thoughts on “skort vol.2

  1. Moc se mi líbí ten styl, jak skort nosíš. Já jej teda nosím podobně, nějak se mi zdá, že nejlíp vypadá v námořnické variantě s pruhovaným trikem. I když variantu se šifónovou blůzou mám taky ráda. Už aby u nás přestala ta strašná zima a déšť a mohla vyměnit holínky za krátké šortky, sukně a hlavně balerínky.

    Maru UltimateChic

    Like

  2. nestalo sa ti, ze ti veci nesedeli? vela veci je krasnych, ale bala by som sa kupit bez skusania. mas nejaky tip ako dobre vybrat velkost?

    Like

  3. ahoj! ja mam zatial same fajn skusenosti, len treba dat pozor na to, ze postovne sa odvija od vahy balicku, takze cim viac toho objednas, tym bude vyssie. inak to prislo vzdy na cas, nejako do mesiaca a kvalita nahrdelnikov je podla mna porovnatelna s tymi z haemka a pod, cize pohoda ;)

    Like

  4. stane sa, ze sem tam je nieco trosku vacsie (len raz som si objednala nieco male, ale vtedy som nekukala rozmery), ale to mi sikovna mamina vzdy upravi. pri takomto objednavani je najdolezitejsie podla mna MERAT. pri vsetkom byvaju uvedene rozmery, tak odporucam riadit sa podla nich a nie podla velkosti S/M/L, takze ak ti podla rozmerov vyjde aj L, kludne ho objednaj a malo by sediet ;) drzim palce!

    Like

Napíš komentár